Witam. Temat ogarnięty. W Bolesławcu nie byłem- wszystkie galaxy na niemieckich numerach są własnością jednego Faceta, ale handluje też częściami do modelu. Szukałem raczej z klimatronikiem na wypasiku. Oglądałem tego
http://otomoto.pl/oferta/ford-galaxy...tml#4280dc28a2
Wycieczka 150 km w jedną stronę i lipa. Może nie przekoszony ale malowany - szpachla na jednych drzwiach, jacyś partacze odwalili tapicerkę we wszystkich drzwiach bo odstaje praktycznie po całości. Klima do nabicia ... Jedno lusterko i szyba nie nie działa. Założone dwie słabe opony letnie i dwie słabe zimowe .
Silnik myty. Pozytyw to że auto się nawet fajnie zbierało. Jak dla mnie to warte z 5000 i dla majsterkowicza...
Dwa dni później 10 km ode mnie znalazłem szaranika od pierwszego właściciela w Polsce na ful wypasie włącznie z webastem, bez szpachli, zadbanego i "nie dłubanego"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Szybka kalkulacja kosztów ,że jednak gdy kupię auta w zbliżonej cenie i gaz za 2500 dodam to przy żoninym przebiegu po co najmniej trzech latach zacznie się zwracać różnicą ceny paliwa i pancerwagen sharan w tedełi kupiony. 7800, dodam tysiaczka na ogarnięcie i będzie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Rocznik 1999.
Pozdrawiam.