Cytat:
|
Witam, mam mk3, 2001r 2.0 tddi seria 115km ale zrobiony w zeszłym roku program i mam 324.2Nm/137.4km robiony w Gdańsku. Teraz dla mnie to już jest za mało potrzebuje części na 170km/400Nm macie jakieś propozycje gdzie znajdę? Najlepiej co bym musiał zrobić.
|
Hej, musiałbyś mieć turbinę hybrydową, czyli taką z większą cześcią zimną najlepiej. Fabrycznie jest GT2049, cześć ciepła jest większa niż w mocniejszych motorach MKIII
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Więc jej nie ruszamy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Proponuje GT2052 albo GT2056. Wymiana jest prosta, gorzej ze zdobyciem wtryskiwaczy wydajniejszych ponieważ fabryczne kończą na około 160km. Niestety u mnie z dołu trochę kopci ale tragedii niema, pewnie jest to do ogarnięcia softem. Doładowanie to max 2.0bar choć chwilowo zupełnie nie świadomie jeździłem na dużo większym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Po takich modach i lekkim programie można liczyć na takie wyniki:
GT2056s
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
GT2052s
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.