View Single Post
Stary 04-05-2015, 22:13   #4452
Snajper_881

Domyślnie Odp: Mondeo MK3 , MK4 CHIP TUNING - kompendium wiedzy

Wydech fabryczny, tylko EGR zatkany. Sprzęgło w sumie też, tylko nabite nieco wytrzymalsze okładziny, dalej dwumasa i ma się chyba dobrze. Co do tłoków, nie mam pojęcia, olej taki jak w podpisie, chyba najlepszy i zarazem najdroższy z serii Millersa. Jedynie turbina raz się usmażyła, właśnie GT2056, wracałem z Kryspinowa i goniłem Focusta ST z gazem w podłodze przez dłuższy czas, skrzynie mam 5 więc obrotomierz stanął na 4500rpm i 230km/h. Turbina zaczęła dziwnie gwizdać a kilka dni potem wybuchła Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mierzyłem dwa lata temu kompresje, najmniejsza była 31 więc chyba jest dobrze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Staram się nie wciskać gazu gwałtownie poniżej 2500rpm. Lexus IS250 objechany Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale ostatnio Passat CC 2.0 TFSI niestety mnie doszedł po pewnym czasie i odjechał, fakt też taki, że jeszcze trochę mam zamiar pożyć a przekroczenie prędkości bylo x -krotne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Generalnie praktycznie nie korzystam z tej mocy i momentu poza wyprzedzaniem na trasie.
  Odpowiedź z Cytatem