View Single Post
Stary 06-05-2015, 20:11   #1
kubakuba1990
ford::amateur

Imię: Kuba
Model: CR-V
Silnik: 2.0
Rocznik: 1999
Domyślnie Brak przycisku elektrycznych szyb w prawych tylnych drzwiach - czy to możliwe?

Cześć,
jestem tu nowy, więc witam serdecznie wszystkich! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Forum i google przeszukałem, odpowiedzi na moje pytanie brak, dlatego zadam je tutaj Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Praktycznie kupiłem już Focusa mk II 1.6 bnzyna Zetec, wersja Ghia z 2005 r. - hatchback. Autko ogólnie wydaje się być w bardzo dobrym stanie, ale zauważyłem, że w tylnych prawych drzwiach nie ma przycisku do opuszczania szyby, chociaż wszystkie 4 są elektryczne i z panelu na drzwiach kierowcy można ją otworzyć.

Czy możliwe, że tak na życzenie klienta auto wyjechało z fabryki (np. zabezpieczenie przeciw dziecku czy coś w tym stylu) czy jednak coś tu jest nie tak?

Pozdrawiam i dziękuję z góry za odpowiedzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kubakuba1990 jest offline   Odpowiedź z Cytatem