Odp: Mondeo MK5 vs konkurencyjne auta
nie muszę nic brać gap itd dodatkowo jak chcę, ubezpieczenie powiedział żebym sobie wziął od delera on wystąpi o odstapienie od zapłaty 250 za obca polisę itd, jestem zaskoczony i nie wiem gdzie jest ten haczyk, powiedział że jedynym moim kosztem bedzie rejestracja 400 zł netto jak się zapytałem dlaczego są instytucją harytatywną to powiedzial że on ma podpisaną umowę z fordem i teraz do konca października jest promocja bo chcą pozyskać nowych klientów i żeby było śmieszne zapytałem się o wysokość raty jak zwiększy się wibor to on powiedzial że ta rata mi się nie zmieni bo przy malych wahaniach nic nie robią i że te raty będą stałe. W to akurat nie wierzę ale nie wiem czy nie zaryzykować bo nawet jak dojdą jakieś kwiatki to i tak powinno wyjść taniej niż u konkurencji. Jedyne co, to nie chciał odstąpić od weksla jest obowiązkowy.
Bump: Odnośnie negatywnych opini jakie czytałem to ludzie się skarżą że jest bardzo kiepski kontakt,następnie że jak mieli szkodę to musieli zapłacić 200 netto za to aby sami zalatwiali itd ale te opłaty są we wszystkich tabelach opłat prowizji tak więc nie rozumiem zdziwienia, i jeszcze narzekali niektórzy że faktury z opóźnieniem docierały i dostawali monity za opóźnienie w opłatach ale w OWUL jest napisane że jak nie dostaniesz FV to i tak powinienes uiścić opłatę to też u innych jest i jeden koleś pisał że są opieszali w wydaniu auta , a ten koleś mnie zapewnił że jak w poniedziałek podpiszę to we wtorek wyjeżdżam. Jak ktoś będzie zainteresowany umową tą udostępnię bo jak dostanę zgodę od analityka czyli jutro to dostanę kompletną umowę do wglądu.
|