View Single Post
Stary 08-05-2015, 07:05   #29
Marek
ford::expert

Imię: Marek
Model: Hyundai i30 N Line focus mk3 fl, Astra F, 126p
Silnik: 1,5 TGDI, 1,5 TDCI , 1.4 Pb, prawie 0,7 :)
Rocznik: 2022 2015 1995
Domyślnie Odp: 17L LPG/100km pomimo dwukrotnej regulacji. Peugeot 306

Cytat:
Napisał Asqelos Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z drugiej strony, jeśli sam nie grzebiesz w tym, to co Ci z porad tutaj?
Np. po to żeby nie dać się zbyć u kolejnego, który podejdzie z rutyną tylko argumentami zmusić go do myślenia. Teraz jestem umówiony do polecanego gazownika z lpg.forum, a zakładając ten temat o nim nie wiedziałem, więc już się coś dowiedziałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Poza tym nigdy nie musiałem grzebać bo zawsze wystarczała regulacja.

Cytat:
Napisał Asqelos Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ktoś Cie zapyta jak wyglądają mapy i czy są zgrane, co pokazuje przebieg sondy?
Mapy się praktycznie pokrywają. Przebieg sondy stoi na wartości 493 bo nie jest podłączona do instalki.

Na resztę pytań faktycznie nie znam odpowiedzi(posprawdzam), może poza ostatnimi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Co do jobów to nie przesadzajmy. Tak samo Ty jak i ja nie od dziś jesteśmy na forum i nie zakładałbyś tematu nie sprawdzając podstawowych rzeczy. Poza tym nie raz czytałem "złote" porady kolegi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Marek ; 08-05-2015 o 07:16
Marek jest offline