View Single Post
Stary 12-05-2015, 13:41   #6
marlabs
ford::beginner

Imię: Mariusz
Model: S-Max
Silnik: 2.0 ecoblue
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Radio Sony 1CD moduł bluetooth odtwarzanie multimediów, streaming

Z tego co czytałem to właśnie USB czyni moduł BT dla tego radia pracującym jako odbiornik streamingu audio, moduł bez USB nie posiada tej możliwości - póki co jednak to jedynie moje obserwacje nie poparte dowodami.

Plus że się da, skoro masz takie radio i wybierasz źródło dźwięku w postaci BT - minus że nie wiem jeszcze jaki numer ma moduł który to potrafi i ile kosztuje - trochę*się obawiam że koszt modułu będzie taki jak jakiegoś*pioneera 2DIN z BT Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Chyba dziś się zabiorę za szukanie tego modułu w aucie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mam jeszcze nadzieję*że moduł ma usb który nie jest wyprowadzony i stary soft po którego aktualizacji cos się*pojawi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez marlabs ; 12-05-2015 o 13:45
marlabs jest offline   Odpowiedź z Cytatem