Cytat:
|
witam, zamierzam domontowac do swojego munda MK4 '08 voice control i bluetooth i zanim zaczne składac elementy chcialem sie upewnic czy to u mnie pojdzie.
mam radio sony, wiec zakładam ze wszystko ok, ale jakis czas temu dokupiłem oryginalny fordowski Ford USB Music Box i działa on nieźle czy przy dodatkowym wpięciu przez wiązke "leniucha" nic sie nie bedzie gryzło - mam na mysli moduł BT i MusicBOX ? (moduł BT rozwarzam bez USB, raz ze jest drozszy, dwa ze radio ma chyab stary soft)
i kolejne pytanie: nie mam kolorowego converse+, tylko mały czerwony wyswietlacz. Czy po dodaniu BT wszystko pojdzie ? czy na tym wyyswietlaczu bedzie działała jakas funkcjonalnosc zwiazana z obsługa telefonu ?
czy warto sie bawić w oryginalny BT w tej sytuacji ? wychodzi to dosyc kosztownie... czy nie lepiej zakupić jakąś nokie CK100 i i do tego leniucha, skoro na małym conversie pewnie itak nic sie nie wyswietli ? na jakims wyswietlaniu mi nie zalezy, smartfon i tak jest najczesciej w uchwycie...
MK
|
jak masz ford music box to będzie sie gryzł z blutothem (problem z mikrofonem ale wystarczy wFMBox zewrzec dwa kabelki i wszystko będzie ok. ja co prawda mam NX ale być może przy soniaku problem też wystapić