@
main91
Ja tez kupuje w Auto Styl ale nie w Toruniu, serwisuje tam auto i trochę znam tych Panów i ja uruchamiam leasing po obejrzeniu auta - leasing płaci po ok 3 dniach a ja od 3 dni będę miał już samochód. Zapowiedziałem tez, że ma dokładnie sprawdzić stan auta po dostawie i jakby co to żeby nawet mnie nie fatygował bo sprawdzał będę dokładnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie kupiłem red ruby i samochód nie może stać na salonie - będę mogl to sprawdzić." Huk, pupa i kamieni kupa" że nawet salony renomowanych firm trzeba sprawdzać...szkoda
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Rozwiazanie jakie ci zaproponowali - chyba bym przyjąl ale poprosił bym ich na piśmie co zrobili, dlaczego - przyda sie przy sprzedaży - i 3 przeglądy za 1zl - poszedłbym na to. Opon bym nie podarował.
Jak dealerowi jeszcze podrzucę, że mam pojęcie co sie dzieje u nich w Toruniu to już na pewno nie będzie liczył ze odbiorę niedorobionego.
Biner - gratuluje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pisz,pisz i pisz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.