Ja robiłem wyrywkowo to wychodziło od 140 do 160 a w peugocie mam 180 tam nie żałowali lakieru
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie bójmy się jak lakier ma do 200um bo to nie jest wada. MI lakiernik opowiadał że można polakierować z reki n 150 um ale powiedział że tak się robi jak klient uprze się , bo dla siebie tak lakierować to głupota. Jedno tylko powiem Hiszpanie na prawde nie nadają sie do montażu samochodów, nie wiem jak wygldaly fordy z Genk ale Polacy są bardziej staranni widzę to po moim opelku.
Bump: Będę pisał na bieżąco , jutro zrobie kwiatka jakiego Hiszpanie zrobili i pokarze na forum
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Powiem najbardziej obawiałem się spalanie tego 2,0 EB ale naprawdę tragedii nie ma przy 120km/h na tempomacie pokazywał 7,5 l a tak jak po wsi teraz się chulam to 11 l dla mnie to jest kceptowalne bo średnio w 9- 9,5 się zmieszczę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. na tyle liczyłem
Bump: Powiem wam też że przy odbiorze cięzko wychwyciś jakieś ryski itd ja z bracholem sprawdzalem sprawdzałem jak przyjechał z Hiszpani i w domu dopier pod odp świetle widzę tu ryska tam lekkie przetarcie ale powiem wam że najważniejsze że frajda z jazdy jest i tyle. Najgorszy pierwszy rok bo człowiekowi szkoda i patrzy zastanawia się gdzie zaparkować żeby ktoś nie obił itd a po pierwszej pożadnęj rysie to już leci. Jedno na co trzeba zwracać uwagę to zwis z przodu nisko spojler tak więc na krawęzniki trzeba zwracać uwagę. Muszę przyznać że stylistyka z zew jest naprawdę extra zwraca uwagę przechodnich ludzi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. miło jak ktoś zaczepi na stacji i zapyta się jak się jeździ
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.