View Single Post
Stary 15-05-2015, 23:16   #1882
biner
ford::professional

Imię: slawek
Model: MK5
Silnik: był 2,0 EB 203 AT=> 240 by mm32
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 vs konkurencyjne auta

@kruger co do foteli to powiem tobie tak ja uważam że są ok a wszystkich ktorych mialem okazję przewieźć pierwsze co jak usiądą to mówią wow jakie wygodne siedzenia i tak więc to nie jest jakaś stronnicza opinia, a jeszcze jedno co mi się podoba to zobaczcie sobie jak otworzycie drzwi jakie tam są uszczelki użytkownicy M6 padli by z zazdrości.

Bump: @zmorka ja tam nie szaleje ale jak na pierwsze 60 km to naprawde spalanie nie przeraża mnie z biegiem czasu na pewno troszkę spadnie jak się wszystko ułoży a powiem ci uczciwie że ten silnik jest naprawdę akurat szału nie ma ale swoje robi, nie wiem jak 1,5 się zbiera bo nie jechałem. W benzynie auto stop też dziala fajnie nie wiem jak dieslu ale tu ok prawie nie wyczuwalnie przy ponownym starcie czego nie mogę powiedzieć o B8 bo tam trochę mniej kulturalnie to działało ale ja i tak to wyłączam. Powtórzę się ale na prwdę też obawialem się skrzyni a naprawdę płynnie chodzi jak dsg Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pewnie wolniejsza jest ale i tak git
biner jest offline   Odpowiedź z Cytatem