View Single Post
Stary 18-05-2015, 11:56   #53
biner
ford::professional

Imię: slawek
Model: MK5
Silnik: był 2,0 EB 203 AT=> 240 by mm32
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Wrażenia, opinie, uwagi użytkowników

@kruger dokładnie co koledzy pisali ze ciut lepsze materiały i naprawde auto byłoby poprawne, znowu mi swierszczyk czasami dokucza przy tych zegarach ta rameczka pseudo chromowa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a co do jazdy to jestem mega zadowolony u mnie teraz wieje jak cholera a w samochodzie naprawdę jest przyzwoicie cicho, no i auto naprawdę pięknie się prezentuje. Głosowe komendy prawie opanowałem oprócz navi bo nie rozumie mojej angielszczyznyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Jedno z czym mogę się z kolegami zgodzić że ustawienie klimy jest trochę kłopotliwe ale da się ustawić no i szkoda że brakuje zamykania nawiewów przed kupnem nawet na to nie zwróciłem uwagi że nie ma. Co mi się jeszcze średnio widzi to kierownica ta pseudo skóra ciekawe jak to się będzie zachowywało po czasie. Wolałbym żeby nie była tak aż mocno miękka ale to moja subiektywana ocena.
biner jest offline   Odpowiedź z Cytatem