Temat: [Mondeo 2007-2014] Doinstalowanie modułu BT/VC
View Single Post
Stary 18-05-2015, 20:45   #2512
radek70
ford::expert

Imię: Radek
Model: Focus Mk2
Silnik: 1.6tdci 90ps
Rocznik: 09.2009
Domyślnie Odp: Doinstalowanie modułu BT/VC

Cytat:
Napisał mayak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
do modułów bez USB (-488 ) nie ma aktualizacji softu - a nawet jakby była, to jak chciałbyś ją wgrać bez usb?
Napisano: 488 nie ma aktualizacji.

Cytat:
Napisał tombalt Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
są wersje 488 z usb (ktoś tu nawet zdjęcie wrzucał) - chyba właśnie serwisowym
488 ma tyko złącze serwisowe, nie USB do aktualizacji.

Czy przeczytano uważnie, że 488 ma złącze nieprzydatne, o
czym pisał tedi_k.

Cytat:
Napisał weuek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Taki 488 i ja miałem. Ale dla użytkownika auta to wejście jest zupełnie bezużyteczne.
Kolejne potwierdzenie.

Cytat:
Napisał mayak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
trochę się zapędziłeś użytkowniku!
Marcin się zdenerwował. Nie jest dobrze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał zamianaa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Napisz mi w prywatnej wiadomości w czym się zapędziłem użytkowniku mayak. Nie chcesz pomóc, nie zabieraj głosu - proste.
zamianaa dalej drąży.

Cytat:
Napisał totek2 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tylko widać ze Ty nie chcesz pomocy bo sam wiesz lepiej. Mayak napisał jak jest czyli ze wersja która masz nie ma USB a Ty swoje. Jedyna pomocą jaka mogą zaproponować Ci inni jest uswiadomienie ze nie masz USB.
488 nie ma USB przez który da się zamiaanie wgrać soft BV. Najprostszym wyjściem jest zamiana na moduł 112.
radek70 jest offline   Odpowiedź z Cytatem