View Single Post
Stary 22-05-2015, 20:37   #89
ssakznadodry
ford::amateur

Model: mondeo MK3,MK4,MK5
Silnik: 2.0TDCI, 180+ PS
Rocznik: 2008,2011,2015
Domyślnie Odp: Wrażenia, opinie, uwagi użytkowników

Cytat:
Napisał biner Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Słuchajcie dostaliście do kluczyków kartę kodową albo coś podobnego , bo wyczytałem w instrukcji że powinno być a mi nic nie dali .
Ja dostałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Mała kartka około 2,5x4cm, kod kreskowy, cztero-cyfrowa liczba i napis CUSTOMER RECORDSGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał main91 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dokładnie znaki rozpoznaje kamera na przedniej szybie zamontowana w okolicach lusterka wstecznego pasy podobno rozpoznają jakieś czujniki w progach (informacja od sprzedawcy) jednak wydaje mi się że bardziej te czujniki muszą być w lusterkach bo w progach było by za nisko + błoto itd
@biner

też nie dostałem karty kodów pytałem o nią mówię, że do tej pory z radiem sony w każdym z poprzednich aut dostawałem książeczkę sony + kartę z kodem. Usłyszałem informację, że te radia są już programowane pod VIN samochodu i nie zadziałają w innym i tu ciekawostka czy faktycznie tak jest
Kamera jest zintegrowana z czujnikiem wilgoci w zestawie z lusterkiem wstecznym.

Mój dealer na pytanie o kod do radia stwierdził, że radia nie są kodowane. Pytałem jak zachowa się SONY po odłączeniu akumulatora - odpowiedź - będzie działać. A przekładać radia do innego samochodu, raczej nie zamierzam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ssakznadodry jest offline   Odpowiedź z Cytatem