Odp: Gdzie dobre warsztaty w Szczecinie
Z całym szacunkiem z serwisem z Bieszczadzkiej jestem wyleczony.
Na temat wykonanej usługi nie wypowiadam się gdyż do niej nie doszło.
Wypowiem się na temat potraktowania klienta.Totalna porażka.Z tygodniowym wyprzedzeniem umawiam się na wymianę rozrządu,biorę dzień urlopu w pracy, podstawiam samochód zgodnie z ustaleniami o godz. 8.00 aby w pierwszej kolejności trafił na serwis. Takie były ustalenia telefoniczne gdyż jestem z poza Szczecina. Wracam do serwisu o godzinie 10.00, a auto jak stało tak stoi i czeka nie wiadomo na co. Gość na moje pytanie o zaistniałą sytuację tłumaczył, że to nie on przyjmował zlecenie, o zgrozo poznałem po głosie, że to był ten Pan- kłamczuch. Z usługi zrezygnowałem. A pro po gdybyście chcieli napić się kawy którą proponują wam na stronie internetowej zachwalając swoje usługi to napijecie się wirtualnie chyba, że weźmiecie ze sobą parzoną we własnym domu. Zastanawiam się kto temu niby serwisowi pisze pochlebne komentarze. Wychodzi na to, że sami sobie piszą. Polecam serwis z ulicy Gryfińskiej. Jeszcze raz polecam serwis z ulicy Gryfińskiej. Wiem co piszę gdyż jeszcze w tym samym dniu Panowie z tego serwisu dokonali tego czego Panowie z Bieszczadzkiej nie zdążyli zacząć.
|