Przerabiałem podobny temat w innym aucie bmw e46 auto prowadziło się znakomicie jak przyklejone do drogi jednak po paru latach zaczął się pojawiać podobny problem jak u Ciebie Autorek ,że auto zaczęło pływać po drodze a im dłużej jeździłem tym gorzej było aż do tego stopnia ,że później się nie dało jechać szybciej niż 130 bo pływało strasznie winny był magiel oczywiście kazałem go zregenerować bo taniej było nowy 1100zł kosztował jednak tak samo jak u Ciebie było lepiej ale nie na tyle by jeździło się pewnie i tak jak na początku kupna auta.To był błąd ,że dałem do regeneracji a nie kupiłem nowej przekładni . Później kazałem wymienić wszystko co mogło by mieć wpływ na to ,że auto pływa u różnych mechaników bo nie dawało mi to spokoju jak Tobie ,że nadal lekko pływa po drodze byłem u wielu mechaników kilka razy sprawdzana geometria ustawiana każdy wymieniał co innego wymieniłem pół zawieszenia tulejek i innych pierdół wahacze drążki łączniki wszystko,że zrobiło się ogółem 6 tyś zł za części a nic lepiej nie było każdy ,że wymienił inna cześć a będzie lepiej i też renomowane serwisy mechanicy i nic to nie dało później tak się śmiesznie zrobiło ,że wymieniona cześć typu wahacze były dobre a oni upierali się że to ich wina wymieniali mimo luzów twierdząc ,że lekkie pęknięcia na gumie są tego przyczyną i koszta tylko rosły w auto wpakowałem 6 tyś tylko oryginalne cześci lub najwyżej jakości zamienniki a co okazało się na końcu winny był magiel regenerowany po kupie nowego oryginalnego ZF producenta pierwszego montażu auto prowadziło się znakomicie jak na początku a każdy mechanik omijał oczywiście magiel twierdząc ,że skoro regenerowany to musi być dobrze nie koniecznie jednak . Taki był mój przypadek nie wiem jak u Ciebie z autem ale ta historia mi się przypomniała po przeczytaniu Twojego tematu. dużo wtedy straciłem nerwów czasu i pieniążków w efekcie i tak auto miało dzwona i sprzedałem. I teraz jestem posiadaczem fajnej foczki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie wiem może masz takie podejście jak ja do auta,że zbyt pedantycznie do tego podchodzisz ;d daj się komuś innemu przejechać czy stwierdzi to samo jak ty ,że ściąga czy nie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam.