Mitsubishi Pajero I 2.6 - słaby na PB po nagrzaniu silnika.
Mam taki mały problemik z pracą silnika w tym autku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Autko ma instalację gazową ... która działa znakomicie pali na pyk silnik ma moc ... jedzie jak wściekły Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Problem objawia się z praca silnika na benzynie ...
Gdy silnik jest zimny jest OK ! ale nie chce jechać na benzynie gdy się nagrzeje.
Silnik traci moc i nie wkręca się na obroty ale na jałowych pracuje poprawnie i nie gaśnie.
Poprzedni właściciel (mój dobry znajomy) twierdzi że tak już było jak kupił to autko 6 lat temu i tego nie naprawiał bo benzynka droga Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja postawiłem sobie za ambitny cel że naprawie to sam bez pomocy ASO Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Będę wdzięczny za wszelkie sugestie co do możliwej przyczyny takiego zachowania.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez Rob^ ; 25-05-2015 o 18:54
|