View Single Post
Stary 26-05-2015, 11:16   #4143
kassaw
ford::beginner

Imię: Sławek
Model: Focus c-max
Silnik: 2.0
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: NAWIGACJA DENSO - co powinieneś wiedzieć

Witam.
Po wielu podchodów do auta i montażu bluetootha wkońcu go mam. Ale jak to zwykle bywa nie wszystko poszło jak trzeba. Zakupiłem sprzęt BT/VC RX-1C, mikrofon, kabelek i manetkę. Wszystko podłączyłem w/g schematu

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Auto odrazu wykryło BT i pojawiła się ikonka na wyświetlaczu. BT odrazu wykrył telefon, szybki kod i połączenie udane

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Niestety tutaj koniec sukcesów. Po połączeniu z innym telefonem nie słychać żednego rozmówcy. Nie ma żadnej informacji o przychodzącym połączeniu. Przycisk VOICE nie odbiera połączenia. Ponadto po wcisnięciu przycisku VOICE nie zgłasza się sterowanie głosowe.
Mikrofon sprawdziłem ma 8,59 k OM. Manetka cała działa (poza VOICE).
Przycisk PHONE zmienił funkcję z MUTE na menu BLUETOOTH. Pojawiła się regulacja siły głosu telefonu. Niby auto wykryło moduł BT/VC. Prosze o podpowiedź co sprawdzić czy zrobić. Dzieki z góry.
kassaw jest offline   Odpowiedź z Cytatem