Temat: [Mondeo 2014- ] Wady wieku dziecięcego.
View Single Post
Stary 28-05-2015, 08:21   #52
MT123
ford::beginner

Model: Mondeo 5 Titanium
Silnik: 2.0 TDI 150 KM
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Wady wieku dziecięcego.

Ekran z tymi "kulkami" do wyborów koloru pokazał się ale nie można było nic zmienić. Czy to działa tylko na "zapłonie"?

Odp.: wg mnie ta funkcja działa tylko przy włączonych światłach gdy na zewnątrz jest ciemno.

Co do książki telefonicznej i obsługi telefonu. W zasadzie to najlepszym rozwiązaniem wydaje się wpisanie do szybkiego wybierania 10 najważniejszych numerów i wybieranie tego z kierownicy... także w czasie jazdy z kierownicy można wybierać połączenia z ostatnich wychodzących / przychodzących i nie odebranych .. z ekranu także łatwo oddzwonić do kogoś kto przysłała sms. Szukanie w czasie jazdy kontaktu w książce adersowej to ekwilibrystyka ryzykowna nawet gdy płynnie przesuwało się 1000 kontaktów.
Wg mnie książka jest cenna bo gdy ktoś do nas dzwoni to wiemy kto. Potem gdy chcemy np. po jakimś czasie kontynuować rozmowę to z kierownicy możemy oddzwonić wybierając numer z ostatnich połaczeń. Wg mnie ekran jest kompromisem i w takim układze jak jest nie kusi do nadmiernej zabawy podczas jazdy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
MT123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem