Ogólnie jakoś mam mieszane uczucia z MKV. Na 12 czerwca mam odbiór ale ...............no nie czuję się w tym aucie tak jak swego czasu w MKIV jak go odbierałem w 2009. Wtedy było WOW a teraz, po prostu nowe auto, bez rewelacji. Chyba się zestarzałem mocno
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. temat dotyczy porównania Mondka z konkurencją i szczerze mówiąc nic tak naprawdę mnie bardziej nie przekonuje do siebie. Jedynie Mazda 6 wizualnie z zewnątrz faktycznie mogła by rywalizować, jednak dla mnie zawsze najbardziej liczyło się wnętrze. Tak jak wspomniałem swego czasu MKIV zrobił duże wrażenie, na tyle że do dziś w żadnym innym aucie tego segmentu szczęka mi nie opada. Kilka razy wspominano tu Passata ale tu także wnętrze nie rzuca na kolana. Może robi wrażenie bardziej luksusowego bo ma mniej tanio wyglądających plastików ale i tak nie jest porywający. Na dodatek wszyscy poza "Japońcami" na chwilę obecną pakują to eko silniki. Żałuję że nie było mnie stać na dobre auto tak 15 lat temu. Wtedy bezdyskusyjnie wziąłbym Mondka MKIII 3.0, chociaż w środku też szału nie było. Ciężki dziś żywot samochodziarza, no chyba że ma się większy budżet to można poszaleć ale tak do 150k to ciężko
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.