View Single Post
Stary 01-06-2015, 15:48   #2006
qlszef
ford::average

Imię: Sebastian
Model: Lexus ES. Był Mondeo MKIV 1.8TDCI oraz Mondeo MKV Hybrid
Silnik: hybrid
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał slider2002 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tak se czytam i patrze i oczom nie wierze... no jak to wygląda silnik 1,0 w mondeo.... nie ważnie ile to ma koni ale to zwyczajnie nie pasuje do mondeo...
Za 15 lat powiesz........."kurczę kiedyś to chociaż konkretne 1.0 montowali". A tak swoją drogą, kolejna generacja Meganki będzie śmigać z motorkiem 0.9. Taki jak ma Clio.

Bump:
Cytat:
Napisał Kuba Gdynia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To mimo wszystko zależy od wielu czynników. Przy aucie na indywidualne zamówienie jest niższy rabat. Przy aucie ze stoku - wyższy. Np 2.0 240(sadze, ze 203 tez) juz nie zamówisz w tym roku. Itp itp
Ja mam indywidualne zamówienie i rabat konkretny. Pisałem kilka postów wyżej, a na chwilę obecną nie będę miał jak tego auta odebraćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeśli, ktoś jest zainteresowany to odstąpię auto. Nie jest to żadna ściema, tylko nowe auto, które jest u dealera
qlszef jest offline   Odpowiedź z Cytatem