View Single Post
Stary 07-06-2015, 00:00   #41
kolopeter
ford::professional

Model: S-max FL, Ecopasqda st-line,Edge 2fl
Silnik: 2.0 tdci, 1.0 w 3 cyl at6, 2.0 w 4cyl at8
Rocznik: 2010,2018,2019
Domyślnie Odp: Powershift doznania i jej dziwne zachowania

w rozsadnej cenie nie ma.
nie wiem , czy ucds pozwala na to..to moze powiedziec ,ktos , kto ma.
ja sobie kupilem klona vcma za okolo 1100zl.ale z tego co czytalem , to vcm2 zazwyczaj dziala i nie ma takich problem jak z pseudo clonami vcm1. ale to nadal z 500-600 zl.
co do ucdsa , to tez trzeba wydac z 400 zl , jesli dobrze pamietam.
jesli mialbym ryzykowac teraz, to sprobowalbym vcm2. ale to w przypadku, jak ktos lubi sie bawic. samochod, to prawie jak smartfon. uwalilem juz kilka razy razy wgrywanie softu do licznika ,czy skrzyni i zawsze dawalo rade powrocic do opcji: wszystko dziala.
czasami po zabawach z "firmarem" silnika jest duzo bledow, ale zazwyczaj konczy sie na ich wykasowaniu i samochod dziala.
zmieniales soft w telefonie , robiles roota ... lubisz to.... kup sobie kabel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pierwsza wizyta w ASo i upgrade softu kosztowal mniej jakies 330 zl. teraz wiem ,ze skasowali mnie takze ,za probe upgredu...nowego softu nie bylo, a kasiute i tak wzieli.
jedna uwaga... skonczyly sie tak zawane 3 dniowki idsa z najnowszym oprogramowaniem gdzies pod koniec 2014. wiec, aby zrobic cos z autem, to trzeba znalezc ostatnia wersje softu , ktora pozwala na upgrady bez abonamentu. chyba ,ze cos sie ostatnio zmienilo ,ale nie sadze....
kolopeter jest offline   Odpowiedź z Cytatem