a ja dołożę kilka wad ktorych nikt nie poruszał:
1) skrzypi plastik dolna część przy zegarach
2) zobaczcie jak jest wykończona podsufitówka przy przedniej szybie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. naprawdę nie przystoi to takiemu autu.
3) tylna klapa ktoś pisał że jest baranek jak w 126 p, na mój gust klapa jest alu bo czujnik grubości mi jej nie chwyta
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale kto ma elektryczna niech zobaczy jakie są odstępy. Byłem ostatnio z moim bo mi taki plastik się wyhaczył i przy okazji wylookalem to i pokazalem kolesiowi chcieli regulować ale daruje sobie to bo jak ci magicy się za to wezmą to będzie gorzej niż jest. W salonie oglądałem i wszystkie tak mają czy patrząc od tyłu lewa strona jest ciaśniejsza od prawej.
Po za tym narazie dużo frajdy z jazdy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a to najważniejsze
Bump: A jeszcze mam jedno pytanko dlaczego jak przełączę oświetlenie na 0 to mi swiatła świecą
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: na zał zaplonie