tylko kurcze mi ciąglę coś sie przestawia , pyka w rejonie silnika co minute przy zamkniętym aucie. podładowałem akumulator ale niestety dziś to samo widocznie musi gdzieś uciekać prąd, albo te pykanie, przestawianie rozładowuje akumulator.
Mam jeszcze takie pytanie odnośnie kto na jakich światłach jeżdzi może banalne ale to mój pierwszy samochód z automatycznymi swiatłami pozycja
1. niby światła wyłaczone ale u mnie włączają się automatycznie w trakcie odpalenia silnika i ciągle świecą nieprzerwanie postojowe i ksenony dopiero jak zamkne samochód się wyłaczają. W tej pozycji mam też podświetloną deskę rozdzielczą.
2.Swiatła postojowe w tej pozycji świecą same postojówki ale na wyświetlaczy pokazuje mi samochód z włączonymi światłami, i wyświetlacz jest ściemniony nie można nic z niego odczytać
3 pozycja . reflektory światła mijania i drogowe, wyświetlacz tak samo przyciemniony, swieca się postojówki plus ksenony
4.reflektory automatyczne o co w tym chodzi, również jak na to mam przekręcone to ekran wyświetlacza jest ciemny, swiecą się ksenony i postojówki
Pytanie na których światłach wy jeżdzicie i czy tez tak macie jak opisałem? może to jest jakaś przyczyna rozładowywania akumulatora
Tak zwane światła dzienne żeby na nich jeżdzić to pokrętłem na którą pozycje przekręcić? bo juz sam nie wiem, na każdej świeci to samo prócz 2 gdzie świeca się same postojówki
dzieki za pomoc,, mam nadzieje że ktoś coś zrozumiał z tego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.