Cytat:
Sprawdziłem to wykończenie słupków, u mnie jest ładnie spasowane.
Podsufitka faktycznie obcięta przy przedniej szybie ale przecież tego nie widać. Biner, jak Ty to wypatrzyłeś? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U mnie spalanie na postoju na "D" 0,7L, jak zaciągnę ręczny to obroty wzrastają i spalanie wzrasta do 1,5L Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Ale ja mam dopiero 600 km przejechane.
Mam radio SONY, niby ładnie gra ale ja kompletnie nie słyszę subwoofera! Nie jestem pewny czy wogóle działa.
Co do klimy to dziś rano było 16C i na auto ustawionym na 18C zaczęła grzać jak głupia. W ciągu dnia i po południu było ok, kiedy ustawiłem ją na 21C. Ale to ciągłe dmuchanie ze środkowych kratek na 3-cim biegu jest wkur.....! Najlepiej ustawić nadmuch na 2-gi bieg i ok 20C. Wtedy jest wszystko ok.
Gabaryty niby podobne do mojego MK4 kombi ale auto jakoś tak urosło, że ledwo się mieszczę w garażu i na miejscu parkingowym w garażu pod biurem. Ale wrażenie jeżdżenia wielkim czołgiem mi bardzo pasuje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
No właśnie ja też słuchałem swojej ulubionej płyty na SONY PREMIUM, gdzie wiem jak słychać niskie tony i ten sub jest niewyczuwalny. Lipa trochę. Co gorsza, nie da się podpiąć suba do tych tańszych wersji radia. Tzn to jest tak, że nie można wyprowadzić kabli z radia do wzmacniacza i potem z wzmacniacza na głośniki, ponieważ jeśli radio nie "czuje" głośnika to końcówka mocy tego radia nie zadziała. Ja planuję podłączyć równolegle drugi sub do tego, który już jest
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. innej możliwości bez mega ingerencji w audio, nie ma. Swoją drogą w katalogi pisze że SONY PREMIUM posiada wzmacniacz. Czy ktoś zna jego parametry?