13-06-2015, 21:14
|
|
|
ford::professional
Model: Transit Courier
Silnik: 1.5TDCi 90KM
Rocznik: 2017
|
Odp: Tuning wnętrza
Cytat:
|
mam pomysl na moda, w teorii nie powinno byc to trudne., chociaz miejsca na to moze byc malo.
jak wiemy klimatyzacjana tyle w naszych autach jest slaba. pomyslalem,aby zmodyfikowac troszke system. chodzi mi o to ,aby pociagnac dodatkowy kanal poprzez podlokietnik z jakas ladna kratka, tak jak to jest w VWnie , czy skodzie. ogolnie trzeba by bylo troszke pokombinowac,ale mysle ,ze jest to do zrobienia. trzeba byloby znalezc miejsce gdzie sie mozna podlaczyc. myslalem o okolicach nawiewu na nogi dla pasazera, ewentualnie gdzies w miejsce tych kanalow na tyl w slupkach, bo one sie zupelnie nie sprawdzaja. jakis ciemny kanal miedzy miedzy kokpiten a podlokietnikiem i z podlokietnika na tyl, to juz raczej nie bedzie problem.. kanalow mozna poprowadzic wiecej , aby przeplyw byl wiekszy. tylko czy nie bedzie to kolidowac z hamulcem i skrzynia, to nie wiem. ja tam mam akurat automatyczny i skrzynie w automacie, wiec i miejsca powinno byc wiecej.
co wy na to ?
ps ups tam jest wszystko jako jedna czesc.... pomylilo mi sie z cmaxem, tam byla przerwa .... to dlatego ,ze dawno auta nie widzialem.
chyba zaczne z tym kombinowac za jakis czas... wiec jakby ktos sie przymierzal , to proponuje takze spisywac czesci jakie sie uzylo .. bo moze mozna znalezc jakies male kanaly plastikowe, ktore latwo mozna wyginac, taka informacja byla by cenna ..
tak sobie mysle o nawet rurkach plastikowych. je mozna lekko splaszczac , ewentualnie zwykla jakas rurka karbowana powinna sie poddac jaka ja podgrzejemy opalarka...
ps2 a juz max bylby jakby to byla kratka ze sterownikiem temperatury ....
|
sorry ale czy ty poważnie ? trochę jest to niepoważne , masakrować w ten sposób auto jakim jest s-max .
|
|
|