Sie ma
Cytat:
|
50 zł zapłaciłem, bo właściwie to miałem jedną dużą plamę na oparciu tylnej kanapy, a reszta to niekoniecznie wymagała prania.
|
To ja się wycofuję z tego co napisałem wyżej. 50 zł za usunięcie jednej plamy i wypranie czegoś co nie wymaga prania , to przepłaciłeś....
Cytat:
|
Nie obraź się, ale klienta nie obchodzi czym ty to będziesz robił, tylko cena i efekt. Cenę znałem, a efekt widziałem w innym aucie. Mam gdzieś marki użytych sprzętów i środków.
|
A , dlaczego mam się obrażać ?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ciebie może nie interesuje , ale znakomitą większość bardzo to interesuje. Bo ważne jest dla niego aby było zrobione dobrze i efekt będzie się utrzymywał przez długi czas. Że po jakimś czasie nie będzie przebarwień tapicerki , białych plam itp. I to akurat bardzo dobrze , że się ktoś interesuje. Jeszcze lepiej jak jest przy aucie i widzi każdy etap pracy. Choć większości osób nie chce się stać 3 godziny przy aucie.... Ale ja do tego zawsze namawiam.
Pozdrawiam
Wojtek