View Single Post
Stary 13-06-2015, 22:53   #579
Wojtek
ford::expert

Imię: Wojtek
Model: Mondeo Mk4 , Opel Movano
Silnik: 2.0 TDCI , 2.3 DCI-by V-tech 130KM / 170KM
Rocznik: 2008 , 2011
Domyślnie Odp: Grupowe pranie tapicerki dla strefy łódzkiej - 120 zł.

Sie ma

Cytat:
Napisał weuek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
50 zł zapłaciłem, bo właściwie to miałem jedną dużą plamę na oparciu tylnej kanapy, a reszta to niekoniecznie wymagała prania.
To ja się wycofuję z tego co napisałem wyżej. 50 zł za usunięcie jednej plamy i wypranie czegoś co nie wymaga prania , to przepłaciłeś....

Cytat:
Napisał weuek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie obraź się, ale klienta nie obchodzi czym ty to będziesz robił, tylko cena i efekt. Cenę znałem, a efekt widziałem w innym aucie. Mam gdzieś marki użytych sprzętów i środków.
A , dlaczego mam się obrażać ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ciebie może nie interesuje , ale znakomitą większość bardzo to interesuje. Bo ważne jest dla niego aby było zrobione dobrze i efekt będzie się utrzymywał przez długi czas. Że po jakimś czasie nie będzie przebarwień tapicerki , białych plam itp. I to akurat bardzo dobrze , że się ktoś interesuje. Jeszcze lepiej jak jest przy aucie i widzi każdy etap pracy. Choć większości osób nie chce się stać 3 godziny przy aucie.... Ale ja do tego zawsze namawiam.

Pozdrawiam
Wojtek

Nie ważne gdzie , nie ważne kiedy , nie ważne po co , ważne z kim.

KU PRZESTRODZE !
http://www.youtube.com/watch?v=PAWZHL46B9Q 18+ !!!
Wojtek jest offline   Odpowiedź z Cytatem