Temat: [Mondeo 2014- ] Wady wieku dziecięcego.
View Single Post
Stary 16-06-2015, 12:12   #161
qlszef
ford::average

Imię: Sebastian
Model: Lexus ES. Był Mondeo MKIV 1.8TDCI oraz Mondeo MKV Hybrid
Silnik: hybrid
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: Wady wieku dziecięcego.

Cytat:
Napisał kruger Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Moje USB działa chyba poprawnie. W telefonie (BlackBerry) musiałem przełączyć się na pamięć masową. Ale z Sony Xperia coś współpracować nie chce. Niby go widzi ale telefon chce coś koniecznie zainstalować na SYNC2 czego oczywiście zrobić się nie da.
Martwi mnie trochę spalanie, bo średnią mam ok. 8,5L a jeżdżę spokojnie. Mimo, że to nowe auto powinno być moim zdaniem mniej. Za parę dni jadę zrobić powłokę ceramiczną, ktoś już robił to na MK5?
Co to jest ta powłoka ceramicza jeśli mogłbys wyjaśnić?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał MT123 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
super .. nie wpadłbym na to Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump: poprzednio wystarczył nacisnąć raz i trzymać długo.

Bump: spostrzeżenia nt. otwierania tylnej klapy w 5d.

Zauważyłem, że półka naz przestrzenią bagażnika bardzo często wyskakuje z zaczepów i potem przy zamykaniu źle się układa. Nie zwróciłem na to wagi do momentu gdy zaczął się wyłamywać jeden z zaczepów na półki (tych co wchodzą w te wypustki z boku za tylnym siedzeniem).
Ja w MKIV muszę naciskać dwa razy aby otworzyć wszystkie szybyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Z tą półką to jest jakaś lipa. Widziałem ostatnie jak byłem w salonie, że jakiś gość podjechał dokładnie z takim problemem jak opisałeś. Ogólnie klapa nie mogła się domknąć.
qlszef jest offline   Odpowiedź z Cytatem