Cytat:
|
witam. Panowie mój MKV stoi na stoku ale mam mega dylemat żeby go odebrać., bo uwidziało się że jednak chciałbym mieć pakiet Luxury Seat. Od czerwca można go już zamawiać a wcześniej jak konfigurowałem mojego nowego MKV nie było takiej możliwości. Potem jeszcze miałem "przygodę" drogową i odbiór się przeciągnął. W między czasie pojawiła się opcja na Luxury Seat. Co o tym myślicie? Warto?
|
Jak byłem na pierwszym pokazie w zeszłym roku to Mundek miał takie siedzenia. Ale były tak ciasne, że nikt się w nie wcisnąć nie mógł. Kompletna klapa na pierwszej prezentacji. I właśnie dlatego nie można było zamawiać z tym pakietem bo Ford musiał je przekonstruować i znaleźć nowego dostawcę. Sama skóra wyglądała dość przyzwoicie, lepiej niż ta oferowana obecnie za 5 k PLN. Masaż nie działał bo akumulator w demówce padł. 15k PLN za same siedzenia, nawet z masażem i wentylacją to moim zdaniem drogo. Z drugiej strony może jak ktoś jeździ wyłącznie w długie trasy to ten masaż się pewnie przyda. Ale jeśli duża część użytkowania to krótkie trasy lub takie po 1-2 h to raczej bym nie kupił.