View Single Post
Stary 16-06-2015, 20:09   #193
kruger
ford::advanced

Model: Mondeo MK5 → Mondeo MK4
Silnik: EB 240KM, PowerShift
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Wrażenia, opinie, uwagi użytkowników

Cytat:
Napisał qlszef Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
witam. Panowie mój MKV stoi na stoku ale mam mega dylemat żeby go odebrać., bo uwidziało się że jednak chciałbym mieć pakiet Luxury Seat. Od czerwca można go już zamawiać a wcześniej jak konfigurowałem mojego nowego MKV nie było takiej możliwości. Potem jeszcze miałem "przygodę" drogową i odbiór się przeciągnął. W między czasie pojawiła się opcja na Luxury Seat. Co o tym myślicie? Warto?
Jak byłem na pierwszym pokazie w zeszłym roku to Mundek miał takie siedzenia. Ale były tak ciasne, że nikt się w nie wcisnąć nie mógł. Kompletna klapa na pierwszej prezentacji. I właśnie dlatego nie można było zamawiać z tym pakietem bo Ford musiał je przekonstruować i znaleźć nowego dostawcę. Sama skóra wyglądała dość przyzwoicie, lepiej niż ta oferowana obecnie za 5 k PLN. Masaż nie działał bo akumulator w demówce padł. 15k PLN za same siedzenia, nawet z masażem i wentylacją to moim zdaniem drogo. Z drugiej strony może jak ktoś jeździ wyłącznie w długie trasy to ten masaż się pewnie przyda. Ale jeśli duża część użytkowania to krótkie trasy lub takie po 1-2 h to raczej bym nie kupił.
kruger jest offline   Odpowiedź z Cytatem