Czytałem tu na forum o tej "cisnocie" foteli. Ktoś pisał, że one nie były wyregulowane. może i tak było u Ciebie bo jeśli reguluje się te fotele z poziomu SYNC a akumulator był wyładowany to faktycznie mogły być ustawione w pozycji "na ciasno" i stąd takie odczucia. Inna sprawa, że faktycznie coś z tymi fotelami było nie tak, skoro ford wycofał tą opcję na jakiś czas. Ja byłem na prezentacji w Gliwicach i w Katowicach. Były to te same dwa Mondki tzn ruby red liftback i taki szary kombiak. Wtedy w ogóle nie zwróciłem uwagi na takie coś jak fotele, bo w jednym i w drugim siedziało mi się bardzo fajnie. Ja nie mam atletycznej budowy więc nie odczułem żeby któryś z nich miał za ciasne fotele. Może akurat były inaczej ustawione. Z tego co teraz wiem, to ten szary kombi miał właśnie te fotele z masażem. Można to poznać po tym, że ta opcja ma też wentylowane te fotele, do czego służy dodatkowy przycisk na panelu SONY. Pisze o tym SONY bo akurat wspomniany kombiak miał SONY. Zresztą wszystkie fotki reklamowe i inne z neta, te przyciski zawsze mają na SONY. Ciekawe jak wygląda to jeśli mamy fotele z masażem a np. podstawowe radio 4.2'. No chyba, że pakiet Luxury Seat wymaga SONY? No nie ważne.
KRUGER@ faktycznie na krótkie trasy taka opcja nie ma chyba sensu. W ogóle uważam, że taki masaż niewiele daje. Mój powód, że chcę takie fotele jest banalny.....otóż podoba mi to że staruje się typ przez SYNC
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no i punktów masażu jest sporo. Nawet jeśli to mało efektywne to już wyobrażam sobie jak komuś szczena opadnie jak mu to włącze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wiem, próżność przeze mnie przemawia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Bump: sprostowanie" dwa przyciski na panelu SONY
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.