Witajcie eksperci, czytam i czytam i już się gubię,ale coś rozumiem. Po 7 latach słuchania radia chciałbym mieć mozliwość podłączenia pendrive(mam ich 29 każdy po 4GB ), cały ten czas żyłem w przekonaniu że kupując wersję Titanium S dopłacając za to radyjko żeby ładnie wyglądało myśląc że ten samochód ma BT, aż do dziś. Dowiedziałem się że nie w polskich modelach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Znalazłem w schowku AUXa, działać działa, ale jest strasznie cichy,żeby było głośniej w aucie to muszę vol na 30, a potem nie daj boże włączę radio to mam walnięcie na tej 30, że w całej wsi słychać RMF. Da się to jakoś zrobić? zbalansować te głośności?
Radio to z tego co wiem(dziś się dowiedziałem na tym forum) Fordowskie SONY 2 generacji z MP3 i bez zmieniarki.
Żeby streamować z telefonu(Z1 compact) potrzebuję tego całego modułu(8M5T19C112-CT nada się?ma on też USB) i jak to uruchomić? to że wpycha się to za radio już wiem. voice control i mikrofon nie jest mi potrzebny. Jakieś tam podstawowe pojęcie o tych duperelach mam ale bardziej z ciężarówek więc powinienem sobie poradzić z podłączeniem.
Jest ktoś w stanie odpowiedzieć na moje pytania bardziej łopatologicznie?
Z góry dziękuję za cierpliwość, ale jestem prostym człowiekiem a czytając ten wątek i widząc tyle modeli tych modułów mam mętlik w głowie.