Cytat:
powłoka ceramiczna daje bardzo wysoki połysk i chroni lakier na 1-2 lata przed np. ptasimi odchodami czy kwaśnymi deszczami. Po zabiegu lakier jest śliski i dużo łatwiej się go myje. Przed rysami nie zabezpieczy, co najwyżej nie robią się tak szybko te koliste mikrorysy. Łatwiej sprzedasz po paru latach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Rothmans, ja 30 czerwca jadę .Chyba o rabat się upomnę za napędzenie klienta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Powiedziałem, że z polecenia ale nie doprecyzowalem czyjego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Próbowałem coś oberwać ale miły pan powiedział, że cena jest podana dla nowego auta a ja już mam minimalny odprysk wiec odpuściłem.
Poza tym ja tez nie lubię jak mi cenę za usługę chcą targować- rozumiem za drugim razem, z plecenia itp ale jak wpadasz z partyzanta to płac a ja nie zawiodę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
@ romekkar
czyli widzę że nie ma co nawet myśleć o spalaniu z katalogu (6.3l/100)... ehhh... a myślałem że to wina docierania i "uczenia się" automatu....
życie...
|
Jakbyś naprawdę jeździł najdelikatniej jak potrafisz, na autostradzie do 100 km/h to może na 6,5 byś zszedł. Powyżej 120 km rosną do kwadratu
Kawał auta, trochę klimy, elektryki tez nie mało wiec co ma nie palić.
Bump:
Cytat:
@ romekkar
czyli widzę że nie ma co nawet myśleć o spalaniu z katalogu (6.3l/100)... ehhh... a myślałem że to wina docierania i "uczenia się" automatu....
życie...
|
Jakbyś naprawdę jeździł najdelikatniej jak potrafisz, na autostradzie do 100 km/h to może na 6,5 byś zszedł. Powyżej 120 km rosną do kwadratu
Kawał auta, trochę klimy, elektryki tez nie mało wiec co ma nie palić.