Cytat:
|
Model który nabędę to:
FORD MONDEO 2015, Hatchback 5dr w wersji wyposażenia Titanium.
Dodatkowe wyposażenie:
- Lakier specjalny metalizowany Ruby Red
- Pakiet Titanium (reflektory w technologii Ford Dynamic LED, przyciemniane szyby tylnej części nadwozia, czujniki parkowania z przodu i z tyłu)
- Kierownica podgrzewana
- Radio CD/MP3 Ford Sync 2 z kolorowym wyświetlaczem 8”, Bluetooth,, 8 głośników, 2xUSB, SD, AUX-IN, USB/iPod
- Nadmuchiwane pasy bezpieczeństwa dwóch tylnych skrajnych siedzeń
na co zwrócić uwagę lub koniecznie dokupić?
Na co zwrócić uwagę stawiając już cyrograf?
Liczę tutaj na kolegów, którzy przetarli już ścieżkę...
Samochód biorę w leasing.
Zastanawiam się nad przedłużeniem gwarancji przynajmniej na 3 lata. Co o tym sądzicie? Myślę że wykupię ten samochód po zakończeniu leasingu.
|
Osobiście wziąłem podobną konfigurację z tym że mam pakiet titanium x (elektryczna klapa bagażnika + LEDy) i wziąłem titanium panorama (szklany dach, active park assist - zawiera czujniki parkowania, przednia szyba IR).
Jechałem testowym Mondeo z przyciemnianymi szybami, widoczność nie dość że kiepska w dzień przez tylną szybę w 5dr, to jeszcze przyciemniane szyby skutecznie ograniczały możliwość oglądu sytuacji za sobą (zwłaszcza rozpoznanie nieoznakowanych miśków
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ).
Dla dziecka mam wbudowane rolety.
Z tego co się orientuję 3 lata gwarancji masz "by default" nawet na firmę. Gdybyś chciał przedłużyć do 4 lat, to coś tam musisz z sakwy extra wyskubać. Masz na to czas do końca 1. roku użytkowania.
pzdr