View Single Post
Stary 17-06-2015, 15:02   #23
marlon7676
ford::advanced

Imię: Artur
Model: Focus MK2 FL.
Silnik: 1,6 Duratec (100KM)
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Uwaga na oszusta z FCP njoypoznan

Cytat:
Napisał enjoypoznan Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Odpisuje oficjalnie. W pelni swiadom wladz umyslowych. Nie przyjmuje zwrotu dlatego że nie mam nic sobie do zarzucenia jako sprzedajacy. Opony kupiles od osoby prywatnej. Nie firmy. Kupiles 4 opony za 290zl czyli praktycznie w cenie jednej. Proponowałem odbior osobisty nie chciales. Doczepiles sie nawet ze jedna opona miala latke czego nie zauwazylem. Pewnie niedlugo wygarniesz mi ze opony byly brudne a dodane przeze mnie zdjecia nieprawdziwe albo sfalszowane. Skoro obwiniles mnie o klotnie z zona to wszystko jest mozliwe. Jestes dla mnie czlowiekiem niepowaznym i konfiktowym. c-matix zajmuje się handlem czesci samochodowych wiec jak sie domyslam opony nie byly do jego prywatnego uzytku.

Przepraszam za brak polskich znakow. Pisane z telefonu.

Ps: moj nick to enjoypoznan

W moich oczach jesteś cwaniaczkiem który pozbył się starych parchów i cieszy się że złapał :jelenia " Co cię obchodzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czy kupował opony dla siebie czy na handel ??? Za towar zapłacił taką cenę jaką chciałeś i oczekiwał towaru zgodnego z opisem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.