View Single Post
Stary 17-06-2015, 19:37   #30
enjoypoznan
ford::professional

Model: MDO IV Sedan \ A3 8P \ CBR1000RR
Silnik: 2.0 PB 145PS \ 2.0 TDI CR 170PS
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Uwaga na oszusta z FCP njoypoznan

Cytat:
Napisał c-matix Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
i dobrze że nie przyjechałem bo kazał bym ci chyba zwrucić kase za moje palio i dojazd przez miasto.
No właśnie. Kazałbyś. Rozwiń swoją wypowiedz najlepiej w tonie i z użyciem słów jakich pisałeś. Podejrzewam że inni forumowicze po takiej "konwersacji" nie chcieliby w ogóle mieć z tobą cokolwiek do czynienia. Zaraz znowu napiszesz że mam wkleić rozmowy. Nie zrobię tego dlatego że jest to nasza prywatna korespondencja i uważam to za niestosowne. Po drugie kolejny raz wyparłbyś się wszystkiego i stwierdził że rozmowy zostały sfałszowane.

Nie wspomnę że miałeś do mnie nr. telefonu ale żal było ci 50gr na rozmowę. Wolałeś obrażać na PW a za namową administracji założyłeś ten temat.
Masz do tego pełne prawo.
Naprawdę jestem pod wrażeniem twojego spokoju i kultury wypowiedzi na forum ogólnym.

Absolutnie nie "szukałem jelenia" ani nie miałem w zamiarze nikogo wprowadzać w błąd. Dlatego dałem wyraźne zdjęcia i zachęcałem do odbioru osobistego. Nie mam sobie nic do zarzucenia.

Jest mi bardzo przykro że w ogóle zaistniała taka sytuacja. Na forum jestem nie od dzisiaj i zawsze starałem się pomagać jak tylko umiałem i na tyle na ile posiadałem wiedzy. Sam również otrzymałem wielokrotnie nieocenioną pomoc.
Kilkakrotnie również sam kupowałem na forum i sprzedawałem. I nigdy nie wynikła taka sytuacja.

To tyle z mojej strony. Pozdrawiam wszystkich.

FORD - nigdy mnie nie zawiódł.
enjoypoznan jest offline