Od zakupu i montażu już minęło parę miesięcy oraz setki kilometrów w pogodzie i niepogodzie (deszcze), na autostradzie i zwykłych drogach... Mogę powiedzieć więcej na temat
VREDESTEIN ULTRAC SESSANTA 235/45R17 - są bardzo dobre w każdych warunkach, kałuże pokonuje auto bez zająknięcia, no chyba że to bajora których w naszym kochanym kraju ciągle nie brakuje. Wchodząc w zakręty auto sunie jak po torach i bez pisku oraz bardzo pewnie... bez wątpienia jest to bardzo sportowa opona! Auto śmiga cicho prawie nie słychać toczących się opon i dość komfortowo jak na taki profil. Oponki już się dotarły i mimo najczęściej jeżdżącej żonki po mieście (praca - dom), to spalanie ustabilizowało się na poziomie 6,5 l na 100km! Nie jestem jakimś tam piratem, ale ze skrzyżowań też dzięki świetnej przyczepności opon auto zbiera się bardzo dynamicznie, często ,,konkurencje" zostawiając w tyle. Jedyny ,,problem" to wjazd na automatyczną myjkę, ciągle mi wstyd bo średnio 3 na 5 prób nie trafiam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale i tak wygląd robi największe wrażenie na wszystkich, auto + opony uzupełniają się przepięknie: oboje są mega agresywnie i dynamicznie!!! POLECAM, POLECAM, POLECAM
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.