Temat: [Mondeo 2007-2014] Aktywny tempomat - upgrade z normalnego
View Single Post
Stary 21-06-2015, 07:59   #411
kr.bi
ford::advanced

Imię: Krzys
Model: Mondeo MK4 Titanium
Silnik: 2.0 Pb 140 Qńa
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Aktywny tempomat - upgrade z normalnego

Cytat:
Napisał pgrob Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@mm32 i @kr.bi jak macie zamontowany radar u siebie - dokładnie prostopadle do jezdni czy lekko pochylony w stronę jezdni
prostopadle. Nic nie "naginałem" nic nie przechylałem - tak jak otwory montażowe zostały stworzone tak przymocowałem radar.

Cytat:
Napisał pgrob Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Żeby zsynchronizować radar jeździłem wczoraj około godziny, przejechałem ok 50 km w różnych warunkach (miasto, korki, autostrada) i nic. Cały czas na wyświetlaczu komunikat "ACC radar aligning", "Wczesne ostrzeganie usterka", miga zielony symbol samochodu, a przy próbie ustawienia prędkości w ACC - "ACC niedostępne".
zapewne mialeś/masz cós takiego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
http://forum.fordclubpolska.org/show...&postcount=113
"Bedzie Pan zadowolony - będzie działać" - co najwyżej poregulować machinerię siedącą za grilem przednim "poruszasz" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kr.bi jest offline   Odpowiedź z Cytatem