Nie z drzewa a ze słupa energetycznego. A stare blachy były na nim tylko by dojechać do SKP na przegląd po sprowadzeniu i do jazdy po okolicy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Taka mała różnica
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale spoko. Rozumiem, że chciałeś mi dopiec
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Tylko, że moim zdaniem kapkę Ci nie wyszło a z tonu wypowiedzi rozumiem, że uraziło Cię to co napisałem. Luz blues... pamiętaj tylko, że każdy ma prawo do dyskusji na forum notabene dyskusyjnym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Acha.... nie musisz się martwić o moje fundusze. $$$ na opłaty nie zabrakło. Wprost przeciwnie - nawet mi zwracali nadpłatę gdy im doniosłem pismo od rzeczoznawcy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Jeśli można coś zrobić szybciej to po co czekać aż się UC ogarnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Tapnięte z Szajsunga MkIV
Cytat:
Eco driving w aucie służbowym? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Niestety 1.5 dci po wyjechaniu z terenu zabudowanego nie zbiera się tak jak
|
A to spoko.... w takim razie niech wszystkie słabiej przyspieszające auta mają pierwszeństwo przy wyprzedzaniu, bo przecież mamy równouprawnienie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. obowiązkowo na każdym takim aucie naklejka z tyłu 'Jadę wolno bo mi wolno' i publika zadowolona
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a nie.... przecież ktoś chce wyprzedzić jak człowiek i zrobić to sprawnie.... hmmmm... następna grupa uciśnionych
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ech.... jedyne co skutkuje to rozpychanie się łokciami na drodze, tylko wtedy można coś osiągnąć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I jeszcze jedno Tomaszu.... nie czerp informacji o mnie z MKP bo to źródło jest pełne jadu a ponadto jego wiarygodność została wielokrotnie nadszarpnięta
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Koniec OT
Tapnięte z Szajsunga MkIV