View Single Post
Stary 27-06-2015, 10:40   #279
Miralon
ford::advanced

Imię: Michał
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Wrażenia, opinie, uwagi użytkowników

Ja już po 40-tce jestem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Aut miałem sporo, bardziej sportowych i mniej sportowych. Wybór 150 KM TDCi bardzo świadomy, bo wiem, że mi wystarczy. Do czego zmierzam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.: Otóż wykonuję pracę która wymaga pokonywania dużej liczby kilometrów (powyżej 50 tys rocznie), ale jednocześnie nie mam żadnej spinki czasowej, ja decyduję na którą mam być i gdzie - mogę jeździć dostojnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. A Mondeo zachęca do takiej jazdy. Przy moim stylu jazdy średnie spalanie np. na 800 km trasie w tym tygodniu (z raptem 60 km drogi S-ileś tam) spalanie to 5.5, wczorajsza trasa ok. 300 km - spalanie 5.2. Ale to naprawdę spokojna jazda. No i co ważne - to są trasy. Miasta tyle co "po drodze".
Nie zmienia to jednak faktu, że w moim drugim samochodzie Nissanie QQ z silnikiem 1.6 DCI nie mam szans na taki wynik (jest na ogół 6.0-6.2)
Miralon jest offline   Odpowiedź z Cytatem