Odp: BT/VC Aktualizacja
Panowie, może ktoś mi pomoże...
Zrobiłem aktualizację przy użyciu softu z listopada 2012 w moim poliftowym mondeo (WF0GXXGBBGBY37513). Nie zdążyłem zauważyć komunikatu (o ile był) o pomyślnej lub nieudanej aktualizacji, bo radio po prostu zgasło po kilkunastu minutach.
W efekcie została mi teraz tylko opcja AUX (zniknęło USB i iPhone), a po wciśnięciu przycisku PHONE w nawigacji (NX SD) włącza się wyciszenie bieżącego źródła dźwięku. VC działa, ale to mi akurat najmniej potrzebne. Telefonu nijak podłączyć się do radia nie da (pokazuje, że jest sparowany i tyle) - funkcji telefonu w navi nie widać, a w C+ się wyszarzyła. Dodam, że wcześniej (przed aktualizacją) nie działało mi odczytywanie plików MP3 z USB (pliki widział, ale pokazywało niepoprawny format audio), ale przynajmniej telefon działał poprawnie.
Raz na jakiś (w bliżej nieokreślonych momentach) wyświetla się teraz komunikat o nieudanej aktualizacji.
I teraz pytanie, co robić, skoro procedury aktualizacji z USB nie da się wykonać (nie ma opcji USB po wciśnięciu CD/AUX)?
|