View Single Post
Stary 28-06-2015, 21:57   #287
Oczator
ford::beginner

Model: Mondeo
Silnik: 2.0
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Wrażenia, opinie, uwagi użytkowników

Cytat:
Napisał Rothmans Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@Oczator
Cyfrowe radio jest w opcji i jeśli je masz czyli tzw DAB to potrzebujesz byc zasięgu sygnału tego radia - w-wawie jest 1,2,3,4 polskiego radia, RDC, radio rytm.
wszystko jasne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mam tylko zew. źródła (USB, SD itp..) oraz radio AT, AM, FM

Cytat:
Napisał Rothmans Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@Oczator
Lusterko obniża sie lewe lub prawe jeśli masz wciśnięty przycisk do regulacji lusterek wstecznych lewy lub prawy.
Oczywiście włączałem jedno albo drugie lusterko (zapalała się przy nim pomarańczowa dioda) - mimo wrzucenia R, lusterko nawet nie drgnęło. Muszę w takim razie skontaktować się z salonem

Cytat:
@Oczator
Stop/start powinien działać chyba ze bardzo delikatnie trzymasz hamulec (dot automatu)
Jeśli samochód był eksponowany w salonie moze byc słaby akumulator.
myślę że był eksponowany w salonie (notabene z niego sam wyjeżdżałem). Natomiast nie ma żadnej informacji na ten temat (słaby akumulator). Pojeżdżę trochę w tygodniu i zobaczę.

Cytat:
@Oczator
Nauczysz sie patrzeć przez małe szybki to będziesz lepiej widział Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dobry pomysł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
@Oczator
Mnie ostatnio irytuje trzeszczący podłokietnik - dziś z Gdańska do wawy wracałem z podniesionym tak popiskiwałGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tego się obawiam - nie cierpię jak mi coś trzeszczy. W Toyocie przez 8 lat nic nie zaczęło trzeszczeć - nawet podłokietnik. Ważę przeszło 100kg Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

kolejne pytanie - samochód jest z 2015 roku a podłokietnik nie jest w ogóle regulowany (stały) - podobno w nowszych wersjach była możliwość jego przesunięcia.
Oczator jest offline   Odpowiedź z Cytatem