@
kruger
Nie da sie wyłączyć start/stop na stałe - po każdym odpaleniu znowu sie załącza- tak mówi instrukcja- ale głowy nie daje.Mi spalanie po 3000km spadło do 7,3l- na stacji z kalkulatora wyszło mi 7,1 L a 90% jazdy miejskiej- w mieście sporo mozna jeździć praktycznie bez gazu - siłą toczenia i wtedy nie martwię sie o prawko i fajnie się jeździ. Podłokietnik tez mi do 2500 km nie trzeszczał
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@
Oczator
To wyglada na to ze w twojej konfiguracji nie ma obniżanych lusterek - a to naprawde fajna rzecz - bo krawężniki to u nas norm żadnych nie trzymają
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Podłokietniki są i były takie same - nieprzesuwalne - było coś w katalogach ale w rzeczywistości nikt tego nie widział.
W przypadku klimy pewnie pomogła aktualizacja.
Jechałem dzisiaj 180km i to dość długo i jest już głośniej ale nic nie niepokoi. Mam szklany dach- polecam wszystkim- a daje tyle że w aucie przy ciemnej alcantarze jest dużą przyjemniej i tak bardziej optymistyczne