View Single Post
Stary 29-06-2015, 19:24   #294
biner
ford::professional

Imię: slawek
Model: MK5
Silnik: był 2,0 EB 203 AT=> 240 by mm32
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Wrażenia, opinie, uwagi użytkowników

Cytat:
Napisał the_eagle Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na mnie w porównaniu do MK4 nie zrobił większego wrażenia...Może to zależy z czego się przesiadasz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. MK5 to praktycznie ten sam samochód - konstrukcyjnie co MK4. Ta sama lekko zmodyfikowana płyta podłogowa - ten sam rozstaw osi...Cisza ...też ta sama jak pokazują tabele...jest tak samo wyciszony przy 130km/h hałas w jednym i drugim jest taki sam. Wiec skoro Twoi znajomi byli w szkoku po przesiadce z jaguara to pytanie którą już dekadę jeździ ten jaguar? Na pewno kolega nie jeździł nowym XJem...bo to przepaść galaktyczna w kwestii komfortu... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czy nawet XFem.

Było dokładnie odwrotnie, polonez nie miał żadnego czucia w kierownicy. Widać że kompletnie nie masz pojęcia o czym mówisz. Najechanie na skórkę od banana czułeś w polonezie? Przecież tam były resory piórowe na tylnej osi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a gablota bujała się jak kanapa na wybojach... Skoro lubisz komfort to są o wiele lepsze samochody od mondeo w seg D przykład: laguna, citroen C5 czy nawet 508... wszystkie te samochody są bardziej komfortowe od nowego mondeo. Mało tego C5 w zawieszeniem hydroaktiv to nawet inna klasa w porównaniu do mondeo...to oczywiście jeszcze raz potwierdza że nie masz pojęcia o czym piszesz... Noo ale skoro ci się podoba to super - szerokości.
Kolego nie jechałem C5 ale w porównaniu do lguny i 508 to mk5 wypada dużo lepiej. CHcialem kupić 508 GT ale nie zaluje ze wziąłem mk5 mimo wielu mankamentów.
biner jest offline   Odpowiedź z Cytatem