Odp: Najlepsze i najgorsze serwisy Ford (ASO)opinie.
Witam szanowne zgromadzenie,
Chciałbym dodać swoje trzy grosze do tematu. Umówiony dziś byłem ze swoim Mondeo na sprawdzenie jakości niemieckiego serwisu i ich prawdomówności co do stanu samochodu w salonie samochodowym w Opolu Ford Chwaliński. Po przeczytaniu Waszych komentarzy odnośnie tego serwisu miałem małe obawy co do pozostawienia tam samochodu. Wizyta umówiona na godzinę 10.30, o godz. 10 telefon czy wszystko ok czy uda nam się dotrzeć na umówioną wizytę (dzień wcześniej dostałem SMS-a o przypomnieniu wizyty). Po przyjechaniu przywitał nas p. Mateusz Gładki kierownik serwisu (bardzo sympatyczny i według mnie kompetentny młody człowiek) i wyjaśnił zakres usług które zostaną wykonane w samochodzie oraz określi kwotę (telefon do City Car w Gliwicach odnośnie tej samej diagnostyki i cena!! za to samo 150zł więcej a Pani która miała mnie umówić kompletnie olała sprawę, podejście do klienta jak za czasów komuny!). Samochód został zabrany na diagnostykę (uaktualnienie softu, sprawdzenie stanu technicznego auta i co najważniejsze co niemiecki serwis pominął a u Chwalińskiego wychwycili nie dokręcony przewód dolotu powietrza, po dokręceniu nie ten samochód). Oczywiście zaproszenie na herbatę kawę i po półtorej godziny auto do odebrania. Testy wyszły pozytywnie na wszystkie moje pytania została udzielone szczegółowe wyjaśnienie.
Mowa końcowa
Z czystym sumieniem mogę polecić ten serwis, człowiek który mnie obsługiwał p.Gładki kompetentny i znający się na zagadnieniu i cena tego serwisu i obsługa oraz zainteresowanie klientem w porównaniu do City Car w Gliwicach to niebo a ziemia. Cena jaką zapłaciłem to 220zł.
|