Cytat:
|
To co muszę zadzwonić do Ford Polska żeby miec podkładkę?bo ten baran podlaczy go pod kompa i pewnie nie będzie aktualizacji i mnie skasuja bo nie maja na pewno żadnego maila z centrali. Ogólnie jestem porażony niekompetencją jedni mają drudzy nie,dajcie mi jakis namiar żebym w razie czego gdybym nie dodzwonił się do ford polska mógł powiedzieć żeby zadzwonili do innego serwisu i sie zapytali.
|
Z aktualizacjami to jest raczej tak, że siedzą sobie gdzieś na serwerze i każde ASO w Europie ma do tego dostęp. Nikt nikomu żadnej aktualizacji nie wysyła, są dostępne dla wszystkich w tym samym czasie. ASO pewnie nie wie jakie aktualizacje są do Twojego samochodu zanim się nie podepną pod Twój komputer. Więc tym bardziej nie widzę logiki w tym, że jak jest aktualizacja to nie płacisz a jak nie ma to płacisz.
Kiedyś auto to był analogowy, dość precyzyjny i przewidywalny mechanizm, teraz połowa rzeczy to soft, programy, procesory i niestety aktualizacje. I weź się człowieku w tym połap
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.