@
tedi_k
: no może trochę zamotałem. Przekazywanie myśli w formie pisanej nie za bardzo mi wychodzi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Proszę o więcej cierpliwości.
Postaram się krótko i zwięźle (doceńcie mój wysiłek
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. :
- myślałem, że aktualizacja oprogramowania dotyczy całegoż conversa+, czy jak mu tam, a skoro wyświetlacz między zegarami jest jego składową, to może wyświetlać kilka innych informacji i wnieść parę zmian (inna grafika tła, itp.), no ale chyba się myliłem,
- co do wyjść (nie wiem czy to właściwe słowo): po prostu chcę słuchać muzyki mp3 nie tylko z CD, ale z jakiegoś innego źródła (płyty szybko mi się rysują i jest problem z odczytem); myślałem, że to kwestia wyprowadzenia z tyłu radia jakiegoś kabla z portem (wtyczką) schowanym w schowku (marzeniem jest port usb), ale z tego co wyczytałem, to musiałbym wymienić obecny moduł VC/BT na VC/BT/USB, ale koszty zniechęcają; stąd pytanie, czy bez wymiany czegokolwiek w tym radiu mogę się podpięć choćby z jackiem?
- jeszcze jedno pytanie: czy jest sposób na to, żeby zmniejszyć intensywność tego 7" wyświetlacza, bo w nocy strasznie przeszkadza? Może ten nowy SP 5.3 to umożliwia?
Ufff, mam nadzieję, że w końcu mnie zrozumiecie...