Temat: [Mondeo 2014- ] Wady wieku dziecięcego.
View Single Post
Stary 01-07-2015, 21:24   #287
michjak
ford::amateur

Model: mondeo
Silnik: mk4
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Wady wieku dziecięcego.

Cytat:
Napisał kolonez Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
B
Teraz chłopaki piszą prawdę, co jest nie tak, słabo zrobione etc. Chwała im za to, bo dzięki temu ułatwiają mam decyzje i pokazują na co zwrócić uwagę.
bardzo wartościowe są info od kolegów już śmigających mk5 i myśle, że ułatwi mi to wybór pod koniec roku.

Zasadniczo większość wad jest nie krytyczna, chociaż jeśli chodzi o jakość elementów(karoseria cieńka, lakier wrażliwy, plastiki od patrzenia się na nie już się rysują, nawi/wyświetlacz działa wolno i mega nie funkcjonalna nawigacja - to akurat dla mnie super ból, bo zajmuję się tworzeniem softu i to wygląda, żę robili to na szybko i byle jak, zamiast kupić porządny soft navigacyjny + aktualizacje o ruchu online,zreszta juz tu koledzy z mk5 sie zrzymali w tym temacie.Zreszta producent aut powinien produkowac auta ,a nie starac sie zostac firma softwareową Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) to jestem bardzo rozczarowany, że za ponad 100k ford odwala taką fuszerkę i idzie na ilość. W M6 i B8 nikt nie sygnalizuje takich problemów.

W auto motor i sport pisali w tescie mk5, ze lusterka boczne mocno szumią? Prawda to ?
michjak jest offline   Odpowiedź z Cytatem