Jak i gdzie założyć hak do Titanium S?
Witam,
jestem nowy na forum i przymierzam się do zakupienia S-Maxa Titanium S. Chciałbym założyć do niego hak.
Starałem się wyszukać wszystkie posty w tym temacie i myślałem że generalnie temat jest do ogarnięcia ale z przekory napisałem do serwisu BEMO Motors w Poznaniu o to czy założą mi hak i otrzymałem tyką odp, cyt:
"Po wnikliwym sprawdzeniu przez kierownika, okazało się że Pana samochód wyposażony jest w zderzaki z pakietu stylizacyjnego do których producent nie przewiduje jednak haków. Zamontowanie haka wiążę się w tej wersji z wycięciem zbyt dużego otworu do którego nie ma zaślepek, więc jakbyśmy to zrobili po pierwsze będzie dziura a po drugie przy dużej prędkości zderzak mógłby odpaść.
Więc bardzo mi przykro ale wcześniejsza oferta jest nieaktualna."
Ponieważ ja i moja rodzina jeździmy na rowerach, hak jest potrzebny, więc jeśli nie będę mógł go zamontować nie będę mógł kupić tego samochodu.
Dlatego byłbym zobowiązany za informacje od osób którym udało się taki hak założyć w wersji Titanium S lub wiedzą jak to zrobić oraz o wszelkie wskazówki gdzie zakładały ten hak, jaki był koszt, + jeśli to możliwe jakieś zdjęcia spod spodu zderzaka.
Dzięki wielkie za pomoc ponieważ aktualnie wakacje tym samochodem stanęły pod znakiem ?
|