View Single Post
Stary 05-07-2015, 14:46   #347
qlszef
ford::average

Imię: Sebastian
Model: Lexus ES. Był Mondeo MKIV 1.8TDCI oraz Mondeo MKV Hybrid
Silnik: hybrid
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: Wrażenia, opinie, uwagi użytkowników

Cytat:
Napisał Rothmans Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
H

Automat musi byc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no i silnik osobiście wolałbym o większej pojemnościGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pakiet winter - niby tani ale czy zamierzasz wozić z tylu często pasżerow? Jesli tak to moze mieć cieżko auto. Włączysz masaże, ogrzewane fotele a to energochłonne.
do automatu jeszcze nie dorosłemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. choć styl jazdy mam raczej "na emeryta". Jak chcę poszaleć to wyciągam z garażu dwa kółkaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Z tym większym silnikiem to masz rację, ale ford niestety zrobił mi na złośćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo nie chcę automatu a żeby wziąć mocniejszą benzynę to tylko mogę z automatem. Gdyby nie ten fakt, to wziąłbym 240PS i mimo że jeżdżę jak emeryt to świadomość dość dużej mocy by mnie cieszyłaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
qlszef jest offline   Odpowiedź z Cytatem