Cytat:
H
Automat musi byc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no i silnik osobiście wolałbym o większej pojemności Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pakiet winter - niby tani ale czy zamierzasz wozić z tylu często pasżerow? Jesli tak to moze mieć cieżko auto. Włączysz masaże, ogrzewane fotele a to energochłonne.
|
do automatu jeszcze nie dorosłem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. choć styl jazdy mam raczej "na emeryta". Jak chcę poszaleć to wyciągam z garażu dwa kółka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Z tym większym silnikiem to masz rację, ale ford niestety zrobił mi na złość
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo nie chcę automatu a żeby wziąć mocniejszą benzynę to tylko mogę z automatem. Gdyby nie ten fakt, to wziąłbym 240PS i mimo że jeżdżę jak emeryt to świadomość dość dużej mocy by mnie cieszyła
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.