Temat: [Mondeo 2007-2014] Aktywny tempomat - upgrade z normalnego
View Single Post
Stary 08-07-2015, 09:41   #435
mszymcz
ford::beginner

Imię: Marek
Model: Mondeo Titanium X
Silnik: 2.5T
Rocznik: 2007.12
Domyślnie Odp: Aktywny tempomat - upgrade z normalnego

Cytat:
Napisał mm32 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
6G9N-14B588-BB i 6G9N-14B588-BC i 6G9N-14B588-BD i 6G9N-14B588-BE są zamienne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

Bump:
Coś kolega słabo szuka,oj słabo:
http://allegro.pl/ford-mondeo-s-max-...515936679.html
Flaszka mi się należy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
I to w pełni zasłużona Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. -btw te przełłączniki to końcówka EJ (u mnie wg Microcat powinno być EH)-nie mam pojęcia jaka jest różnica. Mam nadzieje że znowu rezystancje nie są pozamieniane-najwyżej trzeba będzie lutować... W każdym razie kupione. Jeszcze tylko moduł (radar jest) i zabawa w instalację Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeszcze raz dzięki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozd.Marek
mszymcz jest offline   Odpowiedź z Cytatem